Nyheter

Vårens kurser öppna för bokning!

  • 29 okt 2023

Nu har vi släppt vårens kurser 2024 för NKK Academy&Sport - gå in och boka så att ni har övat simningen inför sommarens bad!

Ni som har simmat under hösten har garanterad plats till våren så om ni vill fortsätta så behöver ni inte göra någonting och ni som vill avsluta maila till oss på kansliet@nkk.se eller gå in själv och enkelt avboka din kurs.

Tänk dock på att man är inte simkunnig förrän man klarar att simma 200 m!

/NKK

 

SpringRace - Resultat

  • 14 maj 2023

Då var SpringRace avklarat, terminens avslutningstävling för simmare i Academy & Sport.

Bra kämpat alla, ni är grymma! Njut nu av sol och värme.
Stort tack till alla funktionärer som gjorde detta möjligt.

Resultat finner ni här nedan:
--> Resultat Springrace 2023 <--

Sök sommarjobb - badvärd på Himmelstalundsbadet

  • 15 feb 2023
  • Sommar

Världens bästa sommarjobb
Vi söker dig som har fyllt 18 år, är ansvarsfull och har mycket goda simkunskaper. Du som söker denna tjänst kommer att jobba i skift, bland förmiddag och ibland eftermiddag samt till viss del helgarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder dessutom 2 badvärdstjänster där man fungerar som Teamleader för gruppen vilket innebär ett större totalansvar såsom schemaläggning, platsansvar etc och ni är dom som har kontakten med ansvarig i NKK-organisationen. Om du är intresserad av den rollen så ta med det i din ansökan genom att märka ansökan ”Teamleader” och beskriv varför just du passar till denna roll.

NKK visade klass på Sum-Sim

  • 19 dec 2022

Under helgen kom NKK till start med fyra snabba 
grabbar, och dem försvarade Norrköpings färger med den äran. 

WinterRace - Resultat

  • 12 dec 2022

WinterRace 2022 - NKKs avslutningstävling för Sport- och träningsgrupper inom NKK Sport. Här finner du resultaten från tävlingen: [Resultat WinterRace 2022]

Tack alla deltagare och superbra jobbat! NI bjöd på många fina simningar och glatt humör! Tack också till alla funktionärer och instruktörer!