BOKA SIMAKTIVITET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 

På Norrköpings Kappsimningsklubb (NKK) har vi ett fantastiskt team av dedikerade individer som jobbar för att främja simning och vattensport. Möt Kinna, Danne och Håkan - tre nyckelpersoner som spelar avgörande roller i vår verksamhet.

 

Kinna är vår klubbchef och ansvarar för NKK Academy&Sport. Med sin passion för simning och enastående ledarskapsförmåga driver Kinna vår akademi och idrottsverksamhet mot nya höjder. Hon är engagerad i att skapa en stimulerande och utvecklande miljö för alla våra medlemmar.

 

Håkan är hjärnan bakom vårt elitträningsprogram. Som NKK:s elittränare har Håkan en gedigen erfarenhet och kunskap om att utveckla simmare till toppnivå. Hans dedikation och expertis bidrar till att våra simmare når sin fulla potential och tar sig till framgång på nationell och internationell nivå.

 

Danne är en av våra mest mångsidiga medarbetare. Utöver att vara ungdomstränare, ansvarar Danne också för att planera och genomföra våra spännande evenemang. Med sin energi och kreativitet skapar Danne minnesvärda upplevelser för både deltagare och åskådare.

 

För att komma i kontakt med oss på kansliet, är du välkommen att maila oss på kansli@nkk.se. Vi ser fram emot att höra från dig och ta del av dina frågor, förslag och idéer. Tillsammans fortsätter vi att göra simning till en fantastisk och berikande upplevelse för alla på Norrköpings Kappsimningsklubb.

 

Kontakt

Adress: Badhusgatan 4

 
Telefon:01102240
Mail:kansli@nkk.se
 
TÄVLINGAR