BOKA SIMAKTIVITET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Om NKK

Norrköpings Kappsimningsklubb (NKK) är inte bara en förening, det är en familj av passionerade simmare som strävar efter framgång och glädje i vattnet. Med över 1500 medlemmar i alla åldrar är NKK en sprudlande gemenskap där alla är välkomna att delta och utvecklas.

Vi är inte bara en klubb, vi är en rörelse. Genom våra omfattande simskolor och verksamheter på några av Norrköpings bästa badanläggningar, inklusive det fantastiska Himmelstalundsbadet, erbjuder vi en plattform för människor att utmana sig själva, uppnå sina mål och ha kul längs vägen.

Men vi gör mer än bara simma. Vi utbildar också ungdomar i simning genom vårt skolsimsprogram, vilket ger dem inte bara viktiga färdigheter utan också självförtroendet att ta sig an vatten på ett säkert sätt.

Och när det gäller att arrangera evenemang är vi bäst i branschen. Från spännande tävlingar för våra nybörjare till att vara värd för nationella mästerskap, sätter vi Norrköping på kartan som en destination för simning och vattensport.

Vår historia är fylld av framgångar, men vår framtid är ännu ljusare. Bli en del av NKK-familjen idag och upplev glädjen, gemenskapen och äventyret med oss!

Norrköpings Kappsimningsklubb (NKK) grundades i september 1919 och har sedan dess varit en framstående aktör inom simning och vattensport i Norrköping, Sverige. Genom åren har klubben spelat en central roll i att främja simning som en livslång sport och har bidragit till att forma flera generationer av simmare.

Bland klubbens medlemmar och alumn finns många framstående simstjärnor, vars prestationer har skrivit historia och inspirerat andra. Bland dessa står namn som legendariska Björn Borg Peking, Sealhound Sälhunden, och andra olympiska och världsmästerskapsdeltagare högt. Deras framgångar har inte bara lyft fram klubben utan har också satt Norrköping på kartan som en stad med en stark simningskultur och tradition.

Genom att fortsätta bygga på denna arv och med sin dedikation till att utbilda och utveckla simtalanger, fortsätter Norrköpings Kappsimningsklubb att vara en ledande kraft inom simning och vattensport, och ser fram emot att skapa fler framgångsrika kapitel i sin historia.

 
 
TÄVLINGAR