BOKA SIMAKTIVITET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 
Höstens kurser öppen för bokning!
2024-04-12 14:31

Höstens kurser börjar fyllas på så passa på att boka din kurs!

 

Här hittar du också sommarens kurser som NKK erbjuder!

 

Ni bör ha fått en rekommendation under v15 i anknytning till simlektionen. Om det skulle visa sig att ni inte har fått vare sig rekommendation så prata med instruktören kommande veckor.

 

Följande steg gäller i NKK Academy&Sport:

NKK Academy

Ditt barn har simmat i Sjöstjärnan då är nästa steg Bläckfisken.

Ditt barn har simmat i Bläckfisken då är nästa steg Rockan

Ditt barn har simmat i Rockan då är nästa steg Delfinen

Ditt barn har simmat i Späckhuggaren då är nästa steg Teknik 1     

Ditt barn har simmat i Delfinen då är nästa steg Teknik 1

 

NKK Sport Teknik

Ditt barn har simmat i Teknik 1 då är nästa steg Teknik 2

Ditt barn har simmat i Teknik 2 då är nästa steg NKK Träningsgrupper GSBE

I teknikgrupperna simmar man 2 pass i veckan där man har ett pass där man fokuserar på teknik och ett pass där man fokuserar på uthållighet – det är viktigt att man är med på bägge sim passen

Efter att ha genomfört simkurserna i teknikgrupperna så bör ditt barn nu även klassa sig själv som simkunnig vilket innebär att man klarar av att kunna simma 200 m. I Teknik 2 gruppen tar vi vattenprovet på vårterminen.

Här har vi även vid 3 tillfällen en träningstävling där vi går igenom hur man tävlar i simning och prövar på – detta sker under träningstid. Man kan också vara med att tävla på NKK:s egna tävlingar under säsongen.

 

NKK Sport Träning

Ditt barn har simmat i Teknik 2 då är nästa steg NKK Träningsgrupper GSBE – här hjälper vi till med att anmäla ditt barn i systemet.

NKK Träningsgrupper GSBE står för Guld, Silver, Brons och E gruppen – samtliga grupper förbereder sig för att simma för att tävla i olika steg baserat på ålder enligt de nya riktlinjerna som Svenska simförbundet infört sedan februari 2022.

Träningstider för träningsgrupperna kommer att vara en vardag och en helgdag 45 min-1h/gång 2 ggr i veckan.

Samtliga träningar kommer att ske i 25:an på Centralbadet.

 

Ni som har simmat och kommer att simma i i Träningsgrupperna Guld, Silver, Brons samt E gruppen får separata mail om uppflyttning till grupp inom kort.

 

Vi har också våra ungdomsgrupper där vi har grupper från 13 år och uppåt här fokuserar vi på att träna simning och slipa på tekniken. I dessa grupper kan man tävla på våra lokala tävlingar om man önskar. Våra fina grupper för Ungdom och Juniorer fortsätter som vanligt till hösten - ni går in och anmäler er som vanligt i den gruppen ni hör till beroende på ålder och vänner. Vi har även sommarkurser för er om man önskar simma vidare.

 

Senior och Masters har vi för våra vuxna simmare gå boka gärna sommarens kurser!

 

När det gäller babysim&minsim för våra allra yngsta så uppmuntrar vi till att anmäla er till Tummelisa som håller till på Lindövägen som har Norrköpings bästa babysim och minisim i fina lokaler -

 

Här är länken till www.tummelisasimskola.se

 

Mvh NKK – Glädje-Engagemang-Trygghet

Nyheter från våra grupper
NKK Sport, 07/05 15:14 
NKK Sport, 19/03 14:36 
NKK Sommar, 29/02 17:05 
 
TÄVLINGAR