BOKA SIMAKTIVITET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

NKK Racing
Tävlingsverksamheten i NKK är uppbyggd kring ett styrdokument som utmanar simmaren i alla steg av sin utveckling. Detta dokument är baserat på många års sim erfarenhet och har hela tiden uppdaterats enligt nya rön inom idrotten.

 

Vikten av att ha en utvecklingsplan i förening är stor - vi kan erbjuda våra NKK Racingsimmare en grundlig och rejäl utbildning inom simning och idrott. För att nå våra mål så krävs det en väl genomtänkt plan där vi alla i föreningen strävar efter gemensamt mål. Detta dokument ska fungera som ett verktyg och hjälpmedel till våra tränare så att vi säkerställer att alla utgår från samma bas.

 

NKK Racing ska fungera som ett ramverk som är under konstant förändring beroende på vår verksamhet och underlag. Våra erfarna tränare använder sig av detta för att sedan skapa en utvecklingsplan för sina simmares individuella utveckling. Genom detta får vi en hög standard på vår verksamhet där vi kontinuerligt bearbetar och utvecklar vår verksamhet inom NKK Racing för att nå våra mål.

 

Mål

 

Det centrala målet i vår verksamhet NKK Racing är att utveckla våra NKK Racing simmare till att nå så långt som det är möjligt för respektive individ genom att visa engagemang och respekt för vad som krävs för att bli elitsimmare på hög nivå. Detta gör vi med ett gemensamt förhållningssätt inom de olika utvecklingsstadierna.

 

Syfte

 

Syfte med NKK Racing röda tråden är att samtliga aktiva Racing simmare ska garanteras samma kvalité oberoende ålder eller grupptillhörighet. Med en väl utvecklad plan över vad som förväntas av samtliga involverade simmare, vårdnadshavare och tränare/ledare så skapar vi en tydlighet inom klubben där vi har i fokus att våra simmare ska känna att dom utvecklas under rätt förutsättningar.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
TÄVLINGAR