Boka din simaktivitet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

NORRKÖPINGS KAPPSIMNINGSKLUBB FÖRÄLDRAFÖRENINGEN

Sprudlande energi sedan 1966-02-01!

Välkommen till Norrköpings Kappsimningsklubb Föräldraförening - en strålande stjärna i simningens värld! Vi är inte bara en förening, vi är en glädjefylld gemenskap som brinner för att stötta och lyfta våra aktiva simmare till nya höjder.

Vår mission: Vi är här för att sprida simkärlek och främja simidrottens utveckling i Norrköping och därutöver. Genom att vara en stödorganisation och supporterklubb strävar vi efter att inspirera och uppmuntra våra aktiva simmare till framgång och prestation.

Vad vi gör:

  • Vi belönar och uppmuntrar träningsflit med glädje och entusiasm genom att erbjuda priser och ekonomiskt stöd för exempelvis träningsläger.
  • Vi står vid klubbens sida genom att delta i och stödja olika aktiviteter såsom tävlingar, träningsläger och sammankomster.
  • Vi är en autonom förening med en egen styrelse och stadgar, och våra beslut och insatser är helt oberoende och fritt styrda.

Kontakta oss: Vill du vara en del av vår glada och engagerade gemenskap? Kontakta oss gärna för att lära dig mer om hur du kan bidra och delta i vår fantastiska resa. Tillsammans gör vi simning till en rolig och berikande upplevelse för alla!

Norrköpings Kappsimningsklubb Föräldraförening - där varje simtag är ett leende! 🌟🏊‍♂️🎉

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
TÄVLINGAR