Nyhetsbrev

NKK Babysim och Minisim först ut!

  • 4 feb 2021

image: NKK Babysim och Minisim först ut!

Det finns platser kvar att boka plats på NKK Babysim eller MInisim i World Class bassäng i Ringdansen. Passa på att boka nu det är en fantastisk upplevelse tillsammans med ditt barn - att få uppleva glädjen av att vara i vattnet!

Boka aktivitet

Nu ska det simmas!

  • 2 feb 2021

Äntligen får vi sätta igång och simma igen! Från och med 9/2 startar våra aktiviteter i NKK Academy&Sport på Centralbadet, Råsslabadet och Åby. NKK Babysim och Minisim på Ringdansen har sin kursstart på söndag 7/2.

Vi är alla medvetna om situationen med Covid19 och hur det påverkar oss på olika sätt. I det här fallet så har NKK varit tvungna att ställa in all verksamhet på måndagar, onsdagar och lördagar som en överenskommelse med Norrköpings skolor och Medley för att så många som möjligt ska få tillgång till bad och sim i Norrköping.

I nuläget i Norrköpings kommun så får endast ungdomar och barn som är födda -05 och senare samt aktiva elitidrottare simma.

Hör ni till gruppen som är födda -04 och tidigare så har vi i nuläget inget alternativ men om man släpper restriktionerna för föreningar så är vi redo för att ta emot er.

Ni kommer samtliga få ett mail med mer information om hur förändringarna påverkar just din bokning och hur vi kommer att gå till väga vid själva simskolan. Med det vill vi uppmuntra att ni håller koll på mailen de närmaste dagarna så att ni vet vad som gäller.

Håll i håll ut – vi kommer att ses nästa vecka vid bassängen!

Team NKK