Nyhetsbrev

NKK Racing simmar!

  • 26 jan 2021

Äntligen så får NKK Racing möjlighet att kunna träna simning på Centralbadet efter ett mycket långt uppehåll. Under många veckor har simmarna fått köra löp och styrketräning på land vilket inte är deras rätta element men nu är det dags igen! Från och med imorgon forsar NKK fram i bassängen - bra kämpat alla simmare och varmt välkomna tillbaka till Centralbadet. Mer information om tider och vilka restriktioner som gäller har ni fått via mail.

NKK

Vi närmar oss!

  • 22 jan 2021

Troligtvis kommer våra NKK simmare i ”Racing” få börja simma i bassängen under v5 och vår terminsstart för NKK Academy&Sport startar måndagen 8/2.

Mer information gällande schema, restriktioner och tillvägagångssätt får ni via mail i mitten nästa vecka. Det är nära nu!

Önskar er alla en fantastisk helg!

NKK

 

Snart vet vi!

  • 21 jan 2021

Hej,

Som ni redan vet sedan tidigare så har vi varit tvungna att ställa in terminsstarten för NKK Academy&Sport som var planerad v1. Nu har vi äntligen fått besked gällande föreningslivet och dess verksamhet från regeringen. Rekommendationerna är att våra aktiva ska få börja simma igen.

Det vi nu inväntar är besked från Norrköpings kommun att vi har tillgång till Centralbadet, Råsslabadet och Åbybadet. Vi kommer att få det under morgondagen då även ni kommer att få besked om när vi sätter igång!

Håll i håll ut så håller vi tummarna att inom en rimlig tid kunna hoppa i bassängen igen!

Med vänlig hälsning

NKK