Nyhetsbrev

Nya restriktioner 16/11

  • 16 nov 2020

Vi har som alla andra precis fått de nya restriktioner till oss och vi återkommer så snart vi har mer information att delge.

Verksamheten fortsätter som vanligt tills vi fått mer klarhet i hur vi eventuellt drabbas.

INSTÄLLT !

  • 16 nov 2020

Då kan vi meddela att även Höst Simiaden i Motala är inställd. 

Mia Haag Vila i frid

  • 12 nov 2020

Norrköpings Kappsimningsklubb har idag nåtts av det mycket tråkiga beskedet att NKK:s mångåriga medarbetare Mia Haag avlidit.
Många är de barn (numer vuxna) som Mia har lärt simma på NKK:s simskolor, både på Centralbadet, Himmelstalundsbadet och i olika sjöar runt om i kommunen. Då Mia började som simskolelärare på tidigt 80-tal så kan man lugnt påstå att Mia lärt tusentals Norrköpingsbarn att simma.
Då NKK står för personalen på Himmelstalundsbadet under sommarmånaderna så är det många motionssimmare som blivit hälsade ”god morgon” av Mia innan de kör sitt motionspass. Mia var där en mycket omtyckt badvärd under många somrar. Senast just denna sommar som tyvärr, redan efter ett par arbetspass, abrupt blev avbruten av sjukdomsbeskedet som nu besegrade den mycket livsglada Mia Haag.
NKK är stolta och glada för att Mia varit NKK trogen i alla år.
Våra tankar går nu till Mias nära och kära.

 

Kvaltider SM / JSM / SUM-SIM

  • 11 nov 2020

Nu har Svenska Simförbundet publicerat kvaltider för rubricerade tävlingar. Ni hittar dem under fliken Tävlingssimning - Tävlingar - Kvaltider. Ni kan även se vilka NKK:are som just nu är kvalade.

Sommaren 2021

  • 3 nov 2020

Glöm inte att du kan boka din plats till Stadium Sports Camp 2021- och se fram emot en sommar full med simning, kompisar och sol!

SUM-SIM Riksfinaler INSTÄLLDA

  • 3 nov 2020

Med de nya restriktionerna i flera län i Sverige, ser Svenska Simförbundet ingen möjlighet att kunna genomföra rubricerad tävling. Riksfinalen skulle ju dess utom arrangeras i Göteborg, som är ett av de områden som fått hårdare restriktioner.

Vi har tidigare skickat ut Höst Simiaden i Motala till berörda simmare. Den tävlingen har inte ställts in än, risken är dock stor att så blir fallet. Ni som vill simma där, anmäler  som vanligt via NKK´s hemsida. Är det så att den ställs in senare, tar vi bort den anmälan, utan extra kostnad för vare sig er eller NKK.

Håll ut - håll avstånd !

Klädsim vecka 45

  • 2 nov 2020

Vecka 45 är det dags för klädsim för alla i kursverksamheten!
Ta med tunna kläder (som till exempel pyjamasbyxor och långärmad t-shirt) som ni bär ovanpå era ordinarie simkläder. För de som går kurser med två kurstillfällen i veckan (Hajen 2 och Medleyteknikskolor) så har man livräddning på vardagen och klädsim på söndagen. 

Examenssim inställt

  • 2 nov 2020


Tyvärr måste vi meddela att Examenssim 2020 är inställt på grund av rådande omständigheter med Corona/Covid19.
Denna dag är det kursverksamhet som vanligt för alla barn födda 2005 och yngre istället.