Nyhetsbrev

Inställda lektioner i Råssla

  • 31 jan 2020

På grund av skada i bassängen på Råssla simhall så är alla lektioner inställda på söndag 2 februari. Vi återkommer med mer info till de berörda eleverna så snart vi vet mer.

Inga lektioner den 2:e februari i Råssla simhall

Inbjudan till Arena Knattecup

  • 31 jan 2020

Här finns anmäla till Arena Knattecup. Tävlingen vänder sig till simmare födda 2008 eller yngre från våra tävlingsgrupper samt Guldfiskarna, Medleyteknikgrupperna och Valen Yngre.

NKK i Luxemburg

  • 28 jan 2020

NKK tävlar internationellt.
5 av NKK´s elitsimmarna, har i helgen deltagit på Euro Meet il Luxemburg. I skuggan av Sarah Sjöströms fantastiska simningar, så presterade NKK:arna flera fina simningar.
Den som imponerade mest, var den yngsta deltagaren, 15 åriga Ebba Holgersson. På 200 bröstsim slog hon personligt rekord med 5 sekunder. Tiden 2.48.34 räckte även till SUM-SIM kval. Hon simmade även mycket bra på sina övriga lopp, där hon var strax över sina pers. Hon slutade topp 10 i ungdomsklassen på flertalet av sina lopp. Sara Wallberg startade lite trögt, men växte för varje lopp. Sista loppet 100 bröstsim i lag var riktigt bra, där tiden 1,13,89 var sekunden snabbare än långbanedebuten föregående år. Emil Kernen gjorde tre fina ryggsimslopp, där 100 rygg sticker ut mest, 59,70 är bland det snabbaste han gjort otoppad. Bra simningar även av Victor Lovinge, som bara var tiondelar över pers på 50 fritt och fjäril. Även Ebba Bladh Hazard var med, men kunde inte göra sig själv rättvisa pga sjukdom tidigare i år.

Ungdoms Grand Prix 1

  • 27 jan 2020

Motala stod som värd för UGP 1 som avgjordes under helgen. Norrköpings Kappsimningsklubb skickade en 28 mannatrupp där dock simmarna från NKK:s elitgrupp fattades. De var i Luxemburg på Euro Meet och tampades med delar av europaeliten. I den äldsta klasserna var det därför tunt i NKK leden.

NKK tävlar internationellt.

  • 22 jan 2020


5 av Elitsimmarna åker imorgon torsdag, till Luxemburg, för att dela på Euro-Meet. Tävlingen går i 50m bassäng och håller oerhört hög klass. Bl.a. deltar 2019 och 2018 års bästa damsimmare i världen, Katinka Hosszu och Sarah Sjöström. Sjöström tävlar denna gång för sitt internationella lag: Team Energy Standard. Förutom dessa två kommer det flera Världs- och Olympia-mästare. NKK blir enda Svenska klubb på plats. Tanken är att får internationell erfarenhet, som en förberedelse inför landslagsuttagningar, som kommer ske i April i Stockholm. Följande NKK:are deltar: Sara Wallberg, Emil Kernen, Ebba Bladh Hazard, Ebba Holgersson och Victor Lovinge.
Ni kan följa tävlingarna på denna länk: http://live.swimrankings.net/26920/

Duvedoppet

  • 15 jan 2020

I söndags stod Katrineholm som värd för 2020 års första drabbning för Norrköpings Kappsimningsklubbs simmarungdomar som tillsammans med simmare från, förutom hemmaklubbens simmare, Strängnäs, Eskilstuna och Trosabygden gjorde upp om medaljerna.

Resultat Östgöta Distans kval 1

  • 14 jan 2020

Bra jobbat igår. Här kommer resultaten från Östgöta Distans kval 1: KLICK
Riktar ett stort tack till funktionärerna som hjälpte till och gjorde det möjligt att fixa till detta kval.

Startlista Östgöta Distans

  • 7 jan 2020

Hittar ni här: Klick