Nyhetsbrev

UGP 2 i Motala

 • 28 jan 2019

Ungdoms GP 2
I helgen har Norrköpings Kappsimningsklubb tävlat i Motala där Ungdoms Grand Prix avgjorts.
Slutfacit blev 12 guld, 23 silver och 22 brons.
 

Sju A-finaler för NKK vid GP

 • 28 jan 2019

Efter ett tävlingsuppehåll på 2 månader var det dags för långbanesäsongens premiär tävling. Svenskt GP i Malmö bjöd på mycket fint motstånd, då simmare från åtta olika nationer deltog. NKK skickade fyra simmare, som lyckades mycket bra. Hela 7 A-finalsimningar och 5 personliga rekordnoteringar blev det. Första dagen var det lite ringrostigt, men ändå finalsimningar genom Sara Wallberg, som slutade åtta på 100 bröstsim. Även 16 åriga Emil Kernen simmade final och slutade på en fin fjärdeplats på 100 ryggsim, med nya personliga rekordet 1,00,12. Fint pers även av Axel Eriksson, som hade 31,45 på 50 bröstsim.

Söndagens tävlingar blev mycket lyckade för NKK:arna. 6 starter gav fem A-finaler och en B-final.

Sara Wallberg blev sjua på 50 och 200 bröstsim. Tiderna en bit över pers, men hon är i en tung träningsperiod och ligger bättre till tidsmässigt jämfört med förra året. Unge Emil Kernen är under stark utveckling och slog nu pers på 50 ryggsim med fina 28,33. Det blev ytterligare en fjärdeplats i A-finalen för honom. Han var även sexa i finalen på 200 ryggsim. En mycket positiv överraskning var Victor Lovinge, som slog personligt rekord på 50 rygg med 4/10. 28,85 gav en A-final där han slutade sjua. Pers även på 50 fritt. 24,75 räckte till sjundeplatsen i B-finalen.

Babysim - ny kursstart i mars

 • 24 jan 2019

image: Babysim - ny kursstart i mars

Undervisningen i babysim bygger på vattenglädje och vattenvana där ett av målen är att skapa en härlig upplevelse för både barn och föräldrar. Genom att vänja barnet att vistas i och under vattnet tar vi de första stegen i livräddande kunskaper såsom att inte bli rädd att hamna under ytan och kunna greppa tag om kanten. NKKs populära babysim har ny kursstart i slutet av mars. Passa på att boka din plats redan idag!

Citygross kvitton efterlyses!

 • 22 jan 2019

image: Citygross kvitton efterlyses!

Har ni Citygross kvitton? Lämna dem gärna till NKK så är ni med och stödjer vår verksamhet!

Lämna era Citygross kvitton till kansliet i vår brevlåda snarast möjligt.

Stort tack!

Vill du hjälpa till med NKK?

 • 21 jan 2019

Hej du förälder eller annan vuxen som är intresserad av att hjälpa till i NKK!

NKK bedriver fantastisk kurs och tävlingsverksamhet för både barn och ungdomar och för att kunna fortsätta med detta så krävs det lite hjälp från Er. Det kan vara förälder, mor- eller farföräldrar, äldre syskon, släktingar eller någon annan person som bara helt enkelt tycker om att göra en insats i en klubb som vänder sig till alla - tjejer, killar, damer, gubbar, nybörjare som elit!

Vad är det man kan hjälpa till med? Just nu söker vi personer som skulle vilja vara med i styrelsen för NKK och vara med på den nya resan in i framtiden! Vi har mycket på gång just nu med start redan detta år med ett 100-årsjubileum av klubbens startande.

Vi söker dig som har intresse av att arbeta ideellt i en styrelse och avsätta några timmar i månaden. Du behöver vara driven, intresserad, initiativtagande och inte rädd för att ta tag i olika frågor- både lätta och svåra. Kontakta valberedningen och lämna ditt intresse.

Kontakta: lars.bladh@telia.com

PM NUSS Yngre

 • 18 jan 2019

PM till NUSS Yngre i Västerås är nu utskickat till de som kom med. Tyvärr kom inte alla som vill med. Äldsta klassen var svårast. PM hittar ni på vanlig plats och här. Klick

Resultatlista Östgöta Distans I

 • 15 jan 2019

På måndagseftermiddagen simmades första försökstävlingarna på Östgöta Distans.
Ett stort tack till alla funktionärer som gjorde det möjligt. 
Nästa tillfälle att simma långt och kvala in till finalen i Finspång är 11 februari. (Funktionärer är välkomna att anmäla sitt intresse till daniel.magnusson@nkk.se)

Resultatlista finner du här: KLICK

Funktionärsutbildning den 2 feb

 • 14 jan 2019

Här kommer utbildningen alla väntat på.
Funktionärsutbildning. För mer information: KLICK

Info om passerkort

 • 10 jan 2019

De elever som inte kan närvara vid första kurstillfället måste hämta sitt passerkort i entrén till badhuset på tisdag den 15 januari mellan 15:30 och 18:00 då finns representant från NKK på plats för utdelning av passerkort. Gäller samtliga kursdeltagare.
Vi har tyvärr inga andra alternativ att erbjuda i dagsläget och att ha sitt passerkort är nödvändigt för att kunna komma in på badhuset och närvara vid sin kurs.

 

Välkommen till en ny termin

 • 8 jan 2019

Simskolestart!

Äntligen är det dags! Vårterminen startar denna vecka (v.2) och vi hälsar både gamla och nya simmare välkomna!

Populärt BABY & MINSIM

 • 3 jan 2019

Vad kul!
Vår satsning på Baby- & Minisim i Ringdansen är verkligen populär.
Vi öppnar därför ytterligare en grupp för barn 3 - 8 månader.
Kursstart söndag 13/1-19 kl 11:00 i Ringdansen.
Välkomna att boka!