image: NKK öppnar simskolor i Ringdansen

Den 19:e augusti drar vi igång med vår simskola i Ringdansens centrum (Navestad)!

Vi kommer att erbjuda simskola i nivåerna Baddaren 1 till Hajen 1 samt en special grupp för barn med särskilda behov.

Boka din plats redan idag här på hemsidan!

NUSS i Linköping

• 9 jul 2018

Under helgen simmades ungdomstävlingen NUSS i Linköping, NKK kom till start med en stor trupp.

NKK simmarna gjorde en mycket bra avslutningstävling där dem tog hem en hel del medaljer slog en mängd personliga rekord och även ett NUSS rekord.

Glad sommar på Er!

NKK öppnar simskolor i Ringdansen!
NKK vill berätta att nu öppnar vi NKK-simskolor ute i Ringdansen (Navestad) på söndagar! Vi startar redan vecka 33!
Ni kan anmäla er till Baddaren 1, 2, Pingvinen 1, 2, Hajen 1 och en special grupp för barn med särskilda behov.

För mer information kontakta kansliet på 011 - 10 22 40 (semesterstängt 28 juni-27 juli) eller maila till kansli@nkk.se

Välkomna!

SM/JSM, dag 2.

• 5 jul 2018

Lite tung dag för NKK-gänget idag. De som var på SUM-SIM förra veckan känner sig slitna och hamnade en bit över personliga rekorden. 2 Simmare hade vi dock på finalpasset. Sara Wallberg simmade ytterligare en SM final. Det var på 50 bröstsim. Hon blev åtta i den finalen. Hon fick inte till sin teknik denna gång och simmade en bit över pers. I JSM finalen på morgonen slutade hon femma. Nära pers var den andre finalsimmaren, Hampus Lovinge. Fyra på 100 ryggsim i JSM finalen, endast 1/10 över pers. 59,98 var näst bästa någonsin. Han slutade sedan sexa i B-finalen på SM, 2/100 långsammare. Emil Kernen simmade en sekund över pers på 100 rygg, men slutade ändå på en fin nionde plats på JSM. Godkänt även till Klara Eriksson, som slog årsbästa på 200 ryggsim.

SM/JSM dag 1

• 4 jul 2018

Första dagen blev en lugn start på detta mästerskap för NKK. Bara 5 starter, där ingen hade sitt viktigaste lopp.

Vi åker hem från Sum-sim!

• 1 jul 2018

Nu åker vi hem från SUM-SIM med en fin silvermedalj!

SUM-SIM: SILVERLÖRDAG!

Lördagen blev vår första medljdag men först…

SUM-SIM fredag!

Fredagen inleddes med 400 frisim av Ebba Bladh Hazard. Ebba genomförde ett jämt och tekniskt bra lopp. Sedan startade våra killar på 100 m frisim...