Nyhetsbrev

SUM-SIM, Torsdagen

  • 30 jun 2018

image: SUM-SIM, Torsdagen

Efterlängtad rapport från Ungdoms SM i Malmö där Norrköpings Kappsimningsklubb tävlar i hårda striden och når väldigt bra resultat.  

Semestertider

  • 27 jun 2018

28 juni- 27 juli är det semestertid på kansliet och detta kan medföra en lite längre svarstid på eventuella meddelanden och att vi inte alltid finns på tillgängliga under telefontiden.

Vi önskar alla en härlig sommar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorhuset har ny app!

  • 14 jun 2018

Sponsorhuset nu med egen App!
Nu blir det ännu lättare för dig att handla på nätet via Sponsorhuset och stödja Norrköpings Kappsimningsklubb!
Ladda ner deras app från Appstore eller Google Play här:
App Store: ITUNES
Google Play: GOOGLE PLAY

Extra sommarträning

  • 13 jun 2018

Extra träning för Medleyteknikgrupperna samt Valen grupperna

På måndag den 18:e juni startar Extra sommarträning och det finns några platser kvar. Boka en plats genom att kontakta kansliet via telefon eller via mail.

Mer info om sommarträning

Sommarträningen erbjuder våra NKK-deltagare ett två timmars pass 8.00-10.00 varje vardag under vecka 25 och 26.  Varje träningstillfälle kommer deltagarna utmanas med olika aktiviteter så som landträning i olika former och simträning. Vissa pass kommer deltagarna testa på swimrun och öppetvatten i 50- metersbassängen. Dessutom har våra instruktörer förberett spännande lekträningsformer som aktiverar både kropp och knopp! All träning sker på Centralbadet. Förkunskaper för att delta i kursen ska motsvara våra mål som vi har i Medleyteknikgrupperna och Valengrupperna.

Arena kläder

  • 11 jun 2018

Imorgon tisdag 12/6 kan man hämta sina beställda varor från Arena  vid hopptornet på utebadet mellan 16:30-17:30.

Välkomna!

Öst Svenska DM

  • 11 jun 2018

I helgen har DM för Östergötland och Småland avgjorts i Jönköping. Det blev många fina simningar, som resulterade i nya kval till kommande mästerskap.

Filbyter Cup

  • 7 jun 2018

Det blev många glädjande resultat av våra simmare i Tinnerbäcksbadet. Mest glädjande (och lite överraskande) var att yngst pojklaget kvalade in till SUM-SIM på 4x100 frisim. Detta klarade de av utan den på pappret snabbaste killen, Eric Lundström Silke. Eric kommer ju simma i det äldsta laget på SUM-SIM. Killarna som klarade kvalet var Sergej Basov 1,01,16, Aldin Mandzo 1,03,63, Oliver Edoff 1,02,32 och Nikola Petrovic 1,01,62. De var 6/100 under kvalgränsen och det räckte även till guld. Nikola kvalade även in på 200 medley individuellt. Redan SUM-SIM klara Emil Kernen, kompletterade sitt program med att kvala på 200 medley. Emil hade en kanontävling och fick prestationspris för detta från arrangören, LASS. Emil simmade hem hela 5 Guldmedaljer i 15-16 årsklassen. Guldmedaljer togs även av William Norén, Nikola Petrovic, John Brolin, Hampus Lovinge, Ebba Bladh Hazard, Marcus Forsgren, Carl Bönnemark, David Ullstrand och Jacob Hellman.
Prispallsbesök gjordes även av  Klara Gårdman, Ella Lindroth, Matthias Sandström Karlsson, Ebba Holgersson, Sara Wallberg, Klara Eriksson, Hilma Broden och Kasandra Svan.

SUM SIM kläder

  • 5 jun 2018

Arena har genom åren som partner till SUM SIM samt SM / JSM  tagit fram en kollektion profilerade mästerskaps plagg som deltagarna har haft möjlighet att beställa och hämta på plats.

Här kommer SUM SIM Kollektionen gällande MALMÖ 2018.

All information för beställning finns i länken.

BESTÄLLNING AV MÄSTERSKAPSKLÄDER SUM SIM 2018 MALMÖ

Klicka här