Nyhetsbrev

Sponsorsim 2018

 • 28 maj 2018

Under söndagen genomfördes NKK sin årliga sponsorsim och klubbkväll. Det bjöds på modevisning, lotteri och många meter i bassängen ackompanjerat av strålande väder. 

Totalt var det 54 simmare som deltog i årets sponsorsim och NKK simmarna simmade totalt 167300 meter ett snitt på 3100 meter per simmare.

NKK vill passa på att tacka alla företags och privatsponsorer för sponsring. Vi vill också passa på att tacka alla simmare och föräldrar för ett väl genomfört sponsorsim.

Tack våra NKK-instruktörer!

 • 28 maj 2018

image: Tack våra NKK-instruktörer!

NKK's fantastiska instruktörer var på en utflykt i Folkparken. Där vi firade en lyckad vårtermin 2018 som har passerat förbi!!!
Tack för ett enormt jobb ni gör!!!

Sponsorsim 2018

 • 28 maj 2018

NKK: s årliga Sponsorsim har precis avslutas, även i år i strålande sol!
Duktiga simmare har avverkat många tusen meter i bassängen. Stort tack till alla sponsorer som var på plats

Himmelstalunds badet

 • 24 maj 2018

NKK har i samarbete med Norrköpings kommun haft förmånen att kunna erbjuda gratis simskola vid Himmelstalund men tyvärr hade vi endast ett begränsat antal platser och dessa är nu slut.
Vi vill dock att alla som vill ska ha möjligheten att lära sig simma ska få det och vi har därför ett antal platser till simskola vid Himmelstalund till ett reducerat pris 500:- (ordinariepris är från 1050:- ) Tiden är 23 juli- 3 aug och det finns både nybörjare och fortsättningsgrupp.

Om ni vill boka en plats går det bra att höra av sig till kansliet eller boka via hemsidan. (Antalet platser är begränsat)
Himmelstalunds simskola

Projekt och kursverksamhet

 • 22 maj 2018

Under vecka 20 och 21 har vi intensivsimskola i kursverksamheten. Ett pass varje dag under två veckors tid ger möjlighet till mycket träning och ger resultat för alla elever.

 

Under denna period har vi också en vuxensimskola i samarbete med NAD-projektet och Arbetsförmedlingens projekt Miriam. NAD-projektet (nätverk, aktivitet, delaktighet) drivs av organisationen SeUpp Östergötland och  handlar om att på olika sätt underlätta för nyanlända att komma ut i föreningslivet i Östergötland. Detta på grund av de positiva effekter som engagemang i föreningslivet kan ge individen. Vuxensimskolan presenterades för deltagarna i projekt Miriam i början av maj och intresset var mycket stort. Detta är ett projekt vi hoppas ska fortsätta i framtiden.

Kick Off i Augusti

 • 16 maj 2018

Boka in helgen 18-19 augusti. Då har Föräldraföreningen bokat in Brevik vid Stegeborg.

Samtliga simmare och tränare i tävlingsgrupperna kommer att bjudas in. Mer info från F.F. kommer senare.

Inställd tävling

 • 16 maj 2018

Vi kan meddela att vi inte kommer åka till Öst Svenska Knatte Cup i Växjö den 9-10/6. Den har ju stått som högst preliminär i tävlingskalender.

Sammanfattning Motala helgen

 • 16 maj 2018

Eftersom alla 3 anställda tränare varit borta förra veckan (Läger, semester och pappaledighet), så har vi inte skrivit om Vårsimiaden och Blue Seventy i Motala förra helgen. Här kommer en summering av de tävlingarna.

Nyanmälan till simskola

 • 9 maj 2018

På måndag klockan 09:00 öppnar vi upp för nyanmälan till våra simskolor i höst! Boka er plats via hemsidan eller telefon under våra öppettider.

(OBS det kan vara svårt att komma fram på telefon vissa tider i början av veckan så boka gärna via hemsidan för att säkra er plats i önskad grupp, tid och dag.) 

Onsdag den 9/5 stänger kansliet klockan 12:00 och torsdag 10/5 är kansliet stängt.

 

Utförsäljning av inventarier

 • 3 maj 2018

Café Sjöjungfrun på Centralbadet stänger sin verksamhet den 31 maj 2018 och vi kommer nu att sälja ut inventarier från verksamheten så som stolar, bord, förvaring, pommemaskin (tillredning utan olja), kylar, frys,kassaapparat med kontrollregister, micro mm mm  Tryck på "Läs mer" för några bilder.

För visning och information kontakta kansliet. All visning måste förbokas!