Nyhetsbrev

NKK fjärde klubb i Göteborg!

 • 30 apr 2018

image: NKK fjärde klubb i Göteborg!

Norrköpings Kappsimningsklubb har för 33 året i rad deltagit på Ullbergstrofén i Göteborg. Av 43 deltagande klubbar, slutade NKK fyra i klubbstriden. Detta efter hela 12 medaljer, varav 5 guld. Man hade deltagare i hela 39 finalsimningar.

Ullbergstrofén

 • 27 apr 2018

Då var det dags för årets höjdpunkt, när det gäller klubbtävlingar. Ullbergstrofén i Göteborg. En tävling som NKK deltagit på varje år sedan mitten på 1980-talet. NKK har totalt 4 inteckningar i vandringspriset. Senast vi vann var 2016. Förra året var vi tvåa. Det blir lite tuffare att nå det i år. Mycket beroende på att största medalj och guldhoppet, Hampus Lovinge, insjuknat och ligger hemma med feber. 24 simmare fick vi med i år och de kommer med all säkerhet simma fort. Tradition är viktigt och NKK lyckas alltid suveränt på denna tävling. Vi räknar med röststark hjälp från alla föräldrar som är där och tittar.

Lycka till nu alla NKK:are! 

Bra simningar i Strängnäs

 • 24 apr 2018

Under söndagen var NKK med en liten men naggande god trupp på Strängnäs Simcup, det var många fina simningar med totalt 46 personliga rekord slagna under tävlingar och totalt 6 medaljer fördelat på 2 guld 1 silver och 3 brons.

Gratis simskola!

 • 19 apr 2018

I samarbete med Norrköpings kommun erbjuder NKK gratis simskola vid Himmelstalund och i sjöar denna sommar!

Klicka här: Sommarsimskola

Examensim 15 april

 • 16 apr 2018

Under söndags eftermiddagen simmades Examensim med ett hundratal simmare från kursverksamheten och dem yngre tävlingsgrupperna. Många fina lopp presterades och det slogs en hel del personliga rekord. Här liggeräven den fullständiga resultatlistan.

Kakförsäljning på gång!

 • 16 apr 2018

Nu är det dags att starta en försäljning från Kakservice och tjäna pengar!

Försäljningen startar 18 april och avslutas 20 maj.

Varje burk kostar 50 kronor och förtjänsten är mellan 20-23 kronor/burk.

Förtjänsten på försäljningen går oavkortat tillbaka till samtliga simmare i form av olika aktiviteter som finansieras av Föräldraföreningen.

Vår önskan och målsättning är samtliga simmare skall sälja minst 5 burkar, Gärna fler! Har man mer än en simmare i familjen, gäller önskan och målsättningen per familj. Vid förra årets försäljning såldes drygt 700 burkar.

Så här går det till:

1. Försäljningsmaterial.

Säljkatalog och information kommer att finnas i/hos respektive simmarfack/tränare/ledare senast 20 april.

Sälj till grannar, släkt och vänner…………….

2. Registrera din försäljning.

 • Gå in på Kakservice hemsida (www.kakservice.se)
 • Klicka på mina sidor
 • Välj: registrera dig med gruppkoden
 • Använd gruppkoden: PYBEPY
 • Följ informationen

3. Beställningar.

Du lägger själv in din beställning på hemsidan. Sista dag för att slutföra din beställning är 20 maj.

4. Leverans och betalning. 

Varorna kommer att levereras V21-22. Du hämtar varorna, delar ut dem och tar betalt av dina kunder. Du betalar sedan in pengarna till NKK.

Dag för leverans, plats och betalning meddelas senare.

Jag är kontaktperson och håller i försäljningen.

Du kan alltid höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. 

LYCKA TILL!

Föräldraföreningen i NKK

Kenneth Härdelin

mockero@telia.com

070-2054480

 

Badvärd söks

 • 11 apr 2018

Vill du jobba som en badvärd i sommar?!

Nu söker Norrköpings Kappsimningsklubb badvärdar till Himmelstalundsbadet.

Sommarsimskola vid Himmelstalund

 • 9 apr 2018

Nu går det bra att boka sin plats till sommarens simskola vid Himmelstalund!

Det finns nybörjare och fortsättning att välja på under tiden 23 juli-3 augusti, lektion varje vardag antingen klockan 09:00 för nybörjare eller 09:45 för fortsättning.

Boka din plats redan idag här på hemsidan!

Märkestagningsvecka

 • 9 apr 2018

Denna vecka är det märksetagningsvecka i kursverksamheten. Detta innebär att man tränar lite extra på de moment som krävs för att ta utvalda simmärken. Att köpa märkena är givetvis valfritt och de säljs i cafeet och på söndag även inne i simhallen.

Vi vill även meddela att vi nu har öppnat bokningen till Himmelstalundssimskolan, nybörjare samt fortsättning finns att boka.

 

Swim Open Stockholm

 • 8 apr 2018

Två simmare kvalade vidare till finalpassen. Sara Wallberg slutade sjua i C-finalen på 50 bröstsim. Tiden 32,97 var hennes näst bästa någonsin. Sara var sjunde bästa svensk på distansen. Hampus Lovinge blev femma i B-finalen på 200 fjärilsim Även han gjorde sitt näst snabbaste lopp någonsin. Hans tid var 2,07,65. Bland Svenskarna var Hampus femma.

Swim Open Stockholm

 • 4 apr 2018

10 NKK-simmare till Swim Open Stockholm.

Torsdag till söndag avgör Swim Open i Stockholm. En tävling som är en av de största tävlingarna som arrangeras i Europa, både när det gäller kvalitet som kvantitet. Det kommer 670 simmare från 28 nationer, varav drygt 400 kommer från andra länder. Totalt är det 30 simmare som tagit individuella medaljer på EM, VM och OS. Största stjärnan på plats är den Svenska världsstjärna, Sarah Sjöström.