Nyhetsbrev

Glad Påsk

  • 28 mar 2018

 

 

 

 

 

 

Glad Påsk önskar NKK och påminner om att kursverksamheten är inställd under påsklovet 30 mars -6 april. (Kurs som vanligt torsdag 29/3)

Skolsim, påsklov intensiv, pågår v 14 (3-6/4-2018) - Välkomna!

MASTERS SM

  • 25 mar 2018

image: MASTERS SM

Masters SM är en fantastisk tävling! En tävling som ger inspiration till att träna, bli bättre och leva ett aktivt liv ett helt år fram till nästa SM som förhoppningsvis ger ännu mer inspiration! 

Masters SM

  • 23 mar 2018

image: Masters SM

Nu åker våra Masters till Jönköping för att tävla på Masters SM! 

En trupp på 11 personer som ska simma många individuella grenar, samt lagkappstävlingar.

Vi önskar gänget ett stort lycka till!

Examenssim

  • 19 mar 2018

Examenssim den 15 april 2018. Här finns anmälningslappen 

Arrangemanget riktar sig till grupperna 9+ fortsättning, Hajen 1-2, Medley-teknikskolorna, Valen, Guldfiskarna och E-gruppen.Det finns även en gren där vi vill se föräldrarna simma 25 meter valfritt simsätt. Vi fick ihop 3 heat föräldrar sist. Nu satsar vi på 4 heat! 

Tvärsim i söndags,kanonresultat!

  • 19 mar 2018

Tvärsim är den första och kanske viktigaste tävlingen för alla nybörjare som kliver in på tävlingsarenan för första gången. En tävling som tillåter fel och ger möjlighet till att testa sig själv i ett tävlingssammanhang. På Tvärsimmet simmar man cirka 17 meter på tvären i 25 metersbassängen. Man simmar bara en längd i varje start.

Här ligger nu även resultatlistan från Tvärsimmet.

 

Härliga simningar i Eskilstuna

  • 12 mar 2018

I helgens simmades UGP i Eskilstuna, vilket betydde debut i långbana för många av simmarna. Norrköpings Kappsimningsklubb kom till start med en stor trupp om 28 simmare. Totalt slogs det 116 personliga rekord på 130 starter ett mycket bra resultat.

Arena Knatte Cup

  • 8 mar 2018

image: Arena Knatte Cup

I helgen gick ARENA knatte cup av stapeln på Centralbadet. Vi fick se många fina simningar från våra simungdomar 11år o yngre. Tävlingen lockade 5 klubbar, där Nyköpings SS var ett nytillskott. 

Resultatlistan hittar ni under rubriken Tävlingssimning, Tävlingar, resultat 2018.


Ett väl genomfört arrangemang - tack till alla som medverkade!

FF årsmöte

  • 5 mar 2018

Välkommen på Föräldraföreningens årsmöte!

Onsdagen 14 mars samlas vi kl 18 i badets konferensrum till höger om café Sjöjungfrun.

Inför kommande verksamhetsår behöver vi all hjälp vi kan få från alla simmarföräldrar! FF jobbar bland annat för att stärka gemenskapen och trivseln bland alla tävlingssimmare och att stödja dem på bästa möjliga sätt. Vi bemannar tex simmarshoppen, stöttar tävlingsfunktionen vid arrangemang med tex caféförsäljning, tar hand om beställningar av klubbkläder, produktkampanjer mm, arrangerar Lucia och har tom i kunnat erbjuda simmarna lättare sommarjobb. Alla inkomster går direkt tillbaka till simmarna genom olika aktiviteter, sponsringar mm. Välkommen på mötet för mer information om vad just du kan hjälpa till med! Vi bjuder på fika och kaffe.

Mvh Ordf. FF Ulrica Engström, 0709-221215