Nyhetsbrev

Starka simningar på UGP

  • 29 jan 2018

Stor trupp gladde med många fina simningar

Under helgen simmades Ungdoms Grand Prix i Motala, Norrköpings Kappsimningsklubb kom till start med hela 43 simmare, som gjorde en del starter. NKK:arna slog totalt 124 personliga rekord och hela 47 medaljer och utöver det visade simmarna upp bra inställning och vilja under hela tävlingen.

 

GP i Malmö

  • 29 jan 2018

I helgen har Svenskt Grand Prix avgjorts i Malmö. NKK hade 3 simmare på plats på denna tävling, som samlade en stor del av den Svenska eliten. Tävlingen kryddades även av många av de bästa Danska simmarna och flera landslagssimmare från Serbien och Italien.

Trots detta tuffa motstånd så blev det hela 6 A-finalsimningar för NKK:arna. Det var Hampus Lovinge och Sara Wallberg som tog sig vidare på tre grenar var. Lovinge på 50 rygg, 50 och 200 fjärilsim. Placeringsmässigt bäst på 50 rygg där han blev femma. TIdsmässigt var dock 200 fjärilsim mest imponerande. 2,08,22 var riktigt bra i detta tidiga skede på säsongen. Det räckte till en sjundeplats och han blev dessutom bäste svensk.

Sara Wallberg simmade A-final på alla tre bröstsimsdistanser. Bäst gick det på 50 bröstsim, där tiden 33,69 gav en sjätte plats.

Klara Eriksson simmade bra på 200 rygg. Hon slutade femma i B-finalen, med 2,32,27.

 

2018 års simborgarmärke

  • 18 jan 2018

2018 års simborgarmärke finns nu att köpa i cafeet på badhuset!

Det som krävs för att ta Simborgarmärket är simma 200 meter med valfritt simsätt i bröst- eller ryggläge på djupt vatten.

Medaljregn på Duvedoppet

  • 11 jan 2018

Under helgen simmades Duvedoppet i Katrineholm. NKK kom till start med hela 40 simmare och tog hem en del medaljer och slog en mängd personliga rekord. Totalt tog NKK hem 29 guld, 25 silver och 20 bronsmedaljer under helgen, totalt slogs det hela 79 personliga rekord. 

Årets första nyhetsbrev

  • 10 jan 2018

Årets första nyhetsbrev KLICK

Bokningen stängd

  • 10 jan 2018

Nu är bokningen på hemsidan stängd, men det finns en del ströplatser kvar till vårens kurser, maila eller ring oss för att boka!

 

City Gross kvitton sökes!

  • 9 jan 2018

City Gross kvitton efterlyses!

Som  ni kanske vet så har NKK ett avtal med City Gross där NKK/FF får 1 % av inköpsvärdet på allt som vi, föräldrar/simmare/mor/farföräldrar/kompisar, handlar där. 

Vi önskar därför att när ni handlat där, så lämnar ni kvittot till NKK/FF, som sedan redovisar detta till City Gross. FF får sedan pengarna utbetalda från City Gross som vi sedan använder till simmarna.

Ni behöver inte lämna varje kvitto för sig utan när ni inte behöver kvittona längre så lämnar ni dom i lådan utanför shopen. Det spelar ingen roll hur gamla kvittona är. Så istället för att slänga era kvitton, lämna dom i lådan. Ju fler kvitton, desto mer pengar till roligheter för våra simmare.

Vi redovisar detta i februari och augusti.

Nu är det alltså dags igen!

Lämna era kvitton i lådan utanför shopen i cafeterian senast fredag 18 februari.

Tack för hjälpen!

Hälsningar

Föräldraföreningen

Funktionärsutbildningar 2018

  • 4 jan 2018

Anmäl er till våra funktionärsutbildningar