Nyhetsbrev

Prison Island vinnare gör upp igen

  • 31 aug 2017

image: Prison Island vinnare gör upp igen

Efter en trevlig och lyckad Kick-off i helgen utmanar nu de tre bästa lagen varandra i en ny tuff duell. De tre lagen som samlade ihop flest poäng i cellerna på Prison Island får möta varandra i Go-cart på lördag kl.13:00. I lagen ingick:

1:a   Lag 4     Hugo, Steffi, Sergeij Tuva L

2:a   Lag 14   Anders, Erik, William N, Mattias

3:a   Lag 6     Hampus, Nico, Ebba H, Johannes

 

Välkomna till Klinga Go-cart för att heja!

Stort Tack till "Allt inom bil" som sponsrar aktiviteten!

 

Höstsemester?

  • 30 aug 2017

Börjar det bli dags att tänka på höstsemestern? Åka bort på höstlovet?

Boka alltid hotellet via Sponsorhuset. Här finns de stora hotellsajterna samlade och både du och Norrköpings Kappsimningsklubb tjänar på det. Enklare än så blir det inte! Klicka dig vidare till sidan från Sponsorhuset - sen bokar du som vanligt: https://www.sponsorhuset.se/nkk/huvudkategori/resor-hotell-hyrbil/underkategori/93

Nya grupper öppnade!

  • 14 aug 2017

Nu har vi öppnat upp några nya grupper:

Onsdagar 16:35 Baddaren 2

Söndagar 14:00 Baddaren 2

Söndagar 17:50 Pingvinen 1

Söndagar 17:55 Hajen 1

Platserna går att bokas via hemsidan eller genom att kontakta oss via mail eller telefon under våra ordinarie öppettider.

Lyckat uppstartsläger i Motala

  • 14 aug 2017

 

 

 

 

I helgen åkte ett gäng NKK:are till Motala för att tillsammans med simmare från de övriga östgötaklubbarna, starta upp höstterminen med lite träning och roliga aktiviteter. Vi började med att presentera oss och gick igenom dagen sen blev det ca 1 km lugn jogging plus en lek.

Simskola för unga och vuxna

  • 9 aug 2017

Visste Ni att förutom alla våra ordinarie kurser erbjuder NKK simskola för barn som är 9 år och äldre? Kurserna är upplagda på två olika nivåer; nybörjare och fortsättning. Perfekt för de barn som behöver lära sig simma eller utveckla sin simning och där alla i gruppen är över 9 år.Missa inte möjligheten och anmäl dig redan idag! Boka via hemsidan eller genom att ringa eller maila kansliet. 

Vi har även några platser kvar till simskola och crawlskola för vuxna (över 15 år).

Citygross kvitto

  • 7 aug 2017

City Gross kvitton efterlyses!

Som  ni kanske vet så har NKK ett avtal med City Gross där NKK/FF får 1 % av inköpsvärdet på allt som vi, föräldrar/simmare/mor/farföräldrar/kompisar, handlar där. 

Vi önskar därför att när ni handlat där, så lämnar ni kvittot till NKK/FF, som sedan redovisar detta till City Gross. FF får sedan pengarna utbetalda från City Gross som vi sedan använder till simmarna.

Ni behöver inte lämna varje kvitto för sig utan när ni inte behöver kvittona längre så lämnar ni dom i lådan utanför shopen. Det spelar ingen roll hur gamla kvittona är. Så istället för att slänga era kvitton, lämna dom i lådan. Ju fler kvitton, desto mer pengar till roligheter för våra simmare.

Vi redovisar detta i februari och augusti.

Nu är det alltså dags igen!

Lämna era kvitton i lådan utanför shopen i cafeterian senast fredag 18 augusti.

Tack för hjälpen!

Hälsningar

Föräldraföreningen