Nyhetsbrev

Skärblacka skjutsar

 • 31 jan 2017

Här kommer aktuella skjutsar scheman för måndagar och tidagar.
På måndagar för A-B och delar av C ser det bra ut:
På tisdagar för D gruppen ser det nu mycket bra ut oxå.
Tack för det alla föräldrar.
Skjutsarschema A-B & C, måndagar: Klick
Skjutsarschema D gruppen, tisdagar: Klick (UPPDATERAD LISTA 31 jan)

Anmäl skjutsar till mats.sjostrand@nkk.se

Tack på förhand

Biljetter till Idrottsgalan 9 feb

 • 30 jan 2017

Vill du vara på plats för att heja fram vår kandidat till "Årets manliga idrottare", Stefan Stojmenovic, så finns möjlighet att boka biljett direkt via länken nedan. Har du NT Med Mera så blir det ändå bättre pris, endast 75kr för en läktarplats.

http://idrottsgalan.ebiljett.nu/Home/Tickets?eventId=133&isSeason=False 

Nu håller vi tummarna allihop!

Svenskt GP

 • 30 jan 2017

3 bronsmedaljer till NKK på Svenskt Grand Prix.
Årets första Svenska stortävling har avgjorts i helgen, då Svenska GP första deltävling avgjordes i Malmö. Största delen av den svenska OS-truppen deltog, det var bara Sarah Sjöström som saknades. Även simmare från Danmark och Belgien deltog. NKK hade åtta simmare på plats. Det blev en mycket lyckad helg för NKK.

UGP 1-2

 • 30 jan 2017

Ungdoms Grandprix 1-2

Ungdomstävlingen Ungdoms Grand Prix (UGP) avgjordes under helgen i Motala simhall. På medaljfronten räknades det in 8 medaljer med fördelningen 2 guld, 3 silver och 5 brons.
 

Simskola som vanligt i Råssla

 • 26 jan 2017

Byte av pump i Råssla är klart och simskolan fortgår som vanligt nu på söndag (170129).

City Gross kvitton efterlyses!

 • 23 jan 2017

City Gross kvitton

 

Som  ni kanske vet så har NKK ett avtal med City Gross där NKK/FF får 1 % av inköpsvärdet på allt som vi, föräldrar/simmare/mor/farföräldrar/kompisar, handlar där. 

Vi önskar därför att när ni handlat där, så lämnar ni kvittot till NKK/FF, som sedan redovisar detta till City Gross. FF får sedan pengarna utbetalda från City Gross som vi sedan använder till simmarna.

Ni behöver inte lämna varje kvitto för sig utan när ni inte behöver kvittona längre så lämnar ni dom i lådan utanför shopen. Det spelar ingen roll hur gamla kvittona är. Så istället för att slänga era kvitton, lämna dom i lådan. Ju fler kvitton, desto mer pengar till roligheter för våra simmare.

Vi redovisar detta i februari och augusti.

Nu är det alltså dags igen!

Lämna era kvitton i lådan utanför shopen i cafeterian senast den 6 februari.

Tack för hjälpen!

Hälsningar

Föräldraföreningen

NKK blir ARENA-klubb

 • 23 jan 2017

NKK har från och med årsskiftet ett avtal med ARENA vilket innebär att samarbetet med TYR är avslutat. Framtagning av en ny klubbprofil är under arbete och den kommer att visas för alla medlemmar på klubbkväll den 15:e februari. ARENA, som även är leverantör till Svenska Simförbundet och simlandslaget, är världsledande i branschen vilket känns extra roligt tycker vi. För mer information klicka HÄR

Specialkampanj med Sponsorhuset

 • 19 jan 2017

Just nu får vi i Norrköpings Kappsimningsklubb 20 kr för varje medlem som aktiverar Handla Smart på sin dator. Handla Smart är ett tillägg för Google Chrome som gör att du automatiskt får pengar tillbaka när du handlar från över 500 nätbutiker.

Pengarna som du får tillbaka delas mellan dig och Norrköpings Kappsimningsklubb. Besök denna länk via datorn: 
http://www.sponsorhuset.se/nkk/hs

Inställd lektioner i Råssla simhall

 • 19 jan 2017

Vi har fått besked om att bassängen på Råssla simhall är avstängd nu på söndag på grund av tekniska problem.

Detta innebär att all simskoleverksamhet i Råssla är inställd på söndag den 22/1.

Vi återkommer till samtliga berörda med mer info nästa vecka.

Funktionärsutbildning

 • 19 jan 2017

Nu är det dags igen! Du som ännu inte tagit chansen att lära dig simningens regelverk har nu möjlighet att vara med på vår utbildning lördagen 11 februari. Vi behöver bli fler funktionärer och vill gärna att du hakar på. För mer information och anmälan se fliken "Funktionärsutbildningar våren 2017" högst upp på sidan.

Välkommen!

"Sista minuten"platser till Baddare

 • 16 jan 2017

En ny grupp Baddaren 2 startar nu på onsdag 16:30!

För att gå Baddaren 2 måste man vara över 5 år och ha lite vattenvana, dvs inte rädd för vatten. Baddaren 2 är första steget i simskola.

Välkommen med er bokning via kansliet@nkk.se eller telefon 011-102240

Bra årsdebut av NKK i Katrineholm.

 • 9 jan 2017

NKK hade 45 simmare på plats i Katrineholm, när Duvedoppet avgjordes. Klubben hade en klar dominans på prispallen.

I seniorklasserna togs alla guld av NKK:are. Hugo Rydberg var värst med sina 5 guld på 6 starter. Många bra lopp tidsmässigt, där 200 frisimstiden 1,54,97 imponerade mest. Hampus Lovinge tog 2 guld av 3 möjliga. I damklassen tog Sara Wallberg 4 guld, Sara Thunholm vann 2, bl.a. det prestigefyllda sprintloppet på 25 fritt. Adina Ericsson, imponerad tidsmässigt i alla sina lopp och fick kliva högst upp på prispallen när hon vann 100 fjärilsim. I den äldsta ungdomsklassen var Ella Lindroth värst med sina 2 guld. Klubbkompisarna Klara Gårdman och Sofia Westerberg vann ett guld var. På killsidan i samma klass var Max Engström den stora dominanten. 4 guld av 5 möjliga och överlag bra simningar tidsmässigt. John Brolin vann 100 bröstsim och 100 fjärilsim i samma klass. Lika överlägsen var Ebba Bladh Hazard i den yngre ungdomsklassen. Hon vann 7 guld på 7 starter och imponerade stort i alla lopp. I motsvarande klass på pojksidan var Nikola Petrovic flitigast besökare på prispallen. 2 silver och 3 brons blev hans facit.

I de yngsta klasserna vann Ebba Holgersson 5 lopp av 5 möjliga. På pojksidan fick William Norén 5 silvermedaljer. Värda ett omnämnande efter flera bra lopp som även i vissa fall gav medalj var Edith Nyman, Olle Blom, Ylva Andersson, Ronja Flanagan och Emma Werner.

 

Fåtal ryggsäckar kvar

 • 9 jan 2017

Du som saknar en bra simmar ryggsäck, hör av dig på adressen nedan så fort som möjligt. Endast ett fåtal kvar i lager! Pris 550 kr.

nkksimshop@gmail.com 

 

Simmare på utbildning

 • 7 jan 2017

image: Simmare på utbildning

Idag kör vi funktionärsutbildning för våra ädre simmare samt kursinstruktörer.

Bokningen stängd

 • 4 jan 2017

Nu är bokningen till vårens simskolor stängd. Det finns en del ströplatser kvar till vårens kurser men dessa måste bokas via telefon 011-102240 eller mail till kansli@nkk.se.

 

Bingolotto försäljningen

 • 3 jan 2017

Bra jobbat alla simmare med försäljningen av Bingolotter!

 Försäljningen av Bingolotter till uppesittarkvällen genererade hela 12 000 kr in till klubben. En liten men betydelsefull insats. Ett extra Tack till Westerbergs Fastigheter!