Nyhetsbrev

E-gruppen på MixMegapol!

 • 28 sep 2015

image: E-gruppen på MixMegapol!

E-gruppen på MixMegapol i Eskilstuna!

 

Tack, Vi har haft en superskön helg. För er som inte vet har E-gruppen varit på en två dagars tävling i Eskilstuna. Alla 13 simmare har presterat på topp.  De var taggade, fokuserade och pirriga i magen som en simmare ska vara innan ett tävlingslopp. Det som gjorde helgen extra rolig och bra var lagkappsloppen då tre NKK mixlag deltog i 4x50 medley Mix och lika många lag deltog i 4x50 frisim Mix där ett av NKK-lagen tagit brons.  Sammanlagt har E-gruppen tagit 11 medaljer.

 

Men det var inte bara simmarna som var på topp! Så var även Marielle och Ida som var föräldraledare, liksom föräldrahejaklacken som gjorde så att vi hördes och syntes och att vi fick ett fantastiskt stöd. Det här gör vi om!

 

/Olga.

Mix Megapol!

 • 25 sep 2015

Till helgen åker våra yngsta tävlingssimmare från E-gruppen till Eskilstuna.

Där simmas Mix Megapol. Vi önskar de våra stort Lycka Till!

Schema HT 2015 FF kiosken

 • 24 sep 2015

KLICK Uppdaterat schema för bemanning av FF kiosken.

Perstävling o Rekord

 • 22 sep 2015

Nu har vi uppdaterat alla listor efter Wadköpingsdoppet i Örebro.

Perstävlingen hittar ni även här: Klick

Uppdaterat körschema för C- o D

 • 22 sep 2015

Hittar ni här: klick

New Body 2015

 • 22 sep 2015

Sista datum för beställningar av New Body produkter är nu på fredag den 25/9.

Wadköpingsdoppet i Örebro

 • 21 sep 2015

NKK tvåa på Wadköpingsdoppet i Örebro.

Av drygt 30 deltagande klubbar slutade NKK på en mycket fin andraplats i klubbstriden. Det var en mycket tät strid mellan Västerås, Mölndal och NKK. Västerås bredd i de yngsta klasserna avgjorde till deras fördel. NKK simmarna skötte sig med en äran. Detta var första tävlingen på 3 månader, efter sommaruppehållet, men de visade ingen ringrostighet. Tävlingens ”clou” är 25 fritt som avgörs i försök, semifinal, samt finaler. På damsidan vann NKK´s Rebecca Diaz Nilsson för tredje året i rad. Rebeccas otroligt fina start och kickar knäcker konkurrenterna direkt, så redan när de kommer upp efter startdyket så har hon avgjort loppet. Tiden 12,12 är bara 5/100 över hennes bästatid. I herrklassen vann Mölndals landslagssimmare Robin Andreasson. Tvåa var NKK junioren Alexander Frost. Nytt personligt rekord med 10,70. Alexander tog senare silver på 50 fjäril.

 

Riks o regionsläger

 • 14 sep 2015

NKK hade 4 simmare ute på Riks- och Regionsläger i helgen. Svenska simförbundet står som arrangörer och de kan se som lite bredare junior- och ungdomslandslagsläger. De bästa hamnar på Rikslägret. Där måste man uppnå minst 700 poäng i 50 m bassäng på någon distans (förutom 50 m sträckor) Vi hade Sara Wallberg på det lägret uppe i Stockholm. På regionslägret i Borås hade vi trion Alexander Frost, Hugo Rydberg och Hampus Lovinge. Här krävdes det minst 650 poäng. Sägas ska att Alexander var långt över 700 poäng på 50 fritt och fjärilsim, men som sagt av någon underlig anledning så räknas inte 50 sträckorna. Det simmades 5 pass och kördes en hel del landträning. Även en del teoretiska delar avhandlades.

Badplatsaktiviteter sommaren 2015

 • 14 sep 2015

Under sommaren har Svensk Simidrott tillsammans med E.ON och lokala simföreningar arrangerat en badplatsaktivitet på 5 olika badplatser runtom i Sverige. Syftet med aktiviteten har varit att ge allmänheten möjlighet att testa sin simkunnighet och ge föreningarna möjlighet att visa upp sin verksamhet. Läs mer:

http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSimforbundet/Nyheter/Simkunnighet/NyheterfranSimkunnighet/Badplatsaktivitet-Sommaren2015/

Mastersläger på Mallorca

 • 3 sep 2015

 

Ett lyckat  Mastersläger på Mallorca!!!!!!!!!!!

Den 27 augusti åkte 11 Mastersimmare till Mallorca på träningsläger där vi spenderat sex dagar och genomfört nio simpass i en fin femtiometersbassäng med tre landträningspass. Under dessa sex dagar har vi även varit pigga för några utflykter till makalösa stränder och klippor samt Draggrottor och en vacker stad Palma.  Nu är vi tillbaka till Sverige, trötta, vältränade och mycket nöjda! Tack till hela gänget för en fantastisk tid på Mallorca!

/Olga.

Nya telefontider på kansliet!

 • 3 sep 2015

Goda nyheter! Nu har kansliet telefontider måndag-torsdag 9:00-12:00 samt 13:00-15:00. Lunchstängt mellan 12:00-13:00.

Höstens schema

 • 2 sep 2015

KLICK För höstterminens schema

Gröna Lund

 • 1 sep 2015

Här finns info till de simmare som ska åka till Gröna Lund på lördag den 5:e september.

Klick