Nyhetsbrev

NKK tvåa i Linköping

• 27 maj 2014

NKK slutade på andra plats på Filbyter Cup i Linköping. Vann gjorde hemmaklubben, Linköpings ASS. NKK:arna presterade flera fina lopp. Ett seniorklubbrekord blev det i ett mycket rafflande 1500 frisim.

Perstävling o Rekord

Efter Filbyter Cup i Linköping har vi nu uppdaterat rekord, kvaltider och stipendier. Här har ni den aktuella ställningen i Perstävlingen: Klick

Perstävlingen

• 19 maj 2014

Aktuell ställning efter Vårsimiaden i Växjö: Klick

Anmälan NUSS

• 13 maj 2014

Anmälningslapp har nu skickats ut till alla tävlingssimmare (undantaget SM/JSM simmarna). Ni hittar den även på vanlig plats här på hemsidan.

Fina prestationer i Växjö!

• 12 maj 2014

Helgens Vårsimiad i Växjö bjöd på massor av  härliga prestationer.
Medaljskörden blev 4 guld, 6 silver samt 5 brons.  Antalet pers
var ännu fler och simmarna visade verkligen prov på ambition
och simmarglädje.
Glada och nöjda coacher Micke och Steffi.

Resultat

Sara klar för Ungdoms-OS

• 9 maj 2014

NKK fick idag det mycket glädjande beskedet att Sara Wallberg är uttagen till rubricerad tävling. Tävlingen går i Nanjing, Kina, den 16-28 augusti.
Sverige har en fin tradition med både topp och bredd i dambröstsim. Den traditionen fortsätter, då Sveriges Olympiska Kommitté tog ut tre bröstsimstjejer. Sara har nu en fullspäckad sommar. Först simmar hon 7- kullars trofé i Rom 13-15/6. Junior-EM går i Nederländerna 2 veckor in i juli och sedan blir det alltså Kina i slutet av augusti.