Anmälningslapp till Filbyter Cup (senaste anmälningsdatum) 5/5: Klick
Anmälningslapp till DM i Jönköping (senaste anmälningsdatum) 12/5 OBS ! bara de som är inkvalade får anmäla sig här: Klick

Efter GP 3 i Jönköping har vi nu uppdaterat diverse rekordlistor. Det blev ju 2 senior- och juniorklubbrekord genom Sara Wallberg och Rebecka Diaz NIlsson.

Perstävlingen kommer så fort vi har fått en resultatfil från Motala SS.

Nyhetsbrev!

Nyhetsbrev för NKK 2014:1Klick

PM Vårsimiadens Final

Grattis till alla som gick vidare till finalen i Växjö. PM skickas till er tillsammans med fakturan för tävlingen. Ni hittar det även här: Klick

Vårsimiaden

Vi gratulerar till många fina simningar under vårsimiadens distriktsfinal som gick i Motala under helgen som var. Det blev så många som 21 stycken simmare från NKK som tog sig vidare till regionsfinalen ,vilken går den 10-11 maj i Växjö. Det slogs massor av personliga rekord, vilket var mycket glädjande! Micke hälsar att han hoppas att simmarna hade lika roligt som han hade trots den något tunna tränarstaben.

GP dag 2.

• 27 apr 2014

Sara Wallberg var bara 15/100 från Senior-EM kval. Sara som redan sänkt sitt pers med  6 sekunder i Berlin för en dryg månad sedan, sänkte det nu med ytterligare 3 sekunder. Hon var även en sekund under kvaltiden till Ungdoms-OS i Kina i augusti. Här skickar Sverige bara 4 tjejer och fyra killar och Helsingborgs Sophie Hansson ligger före på bröstsim. Hennes nya pers och senior klubbrekord lyder nu på 2,32,98. Faktum är att Sara missade A-finalen, då hon tog det lite väl lugnt i försöken. Hon fick simma i B-finalen, som hon vann och faktum är att hon hade vunnit A-finalen också. A-final blev det på 50 bröstsim där hon blev sjua.

Resultat Examernsim

Komplett resultatlista Examensim: Klick

GP 3, dag 1

• 26 apr 2014

GP 3, som är den sista deltävlingen för i år, avgörs i Jönköping. Förutom striden om GP poäng, så är det uttagning till de olika landslagen. NKK har fem simmare på plats (skulle varit sex, men Hampus Lovinge blev sjuk och fick stanna hemma.) Samtliga försökslopp var så bra att de även fick simma på finalpasset. Elin Podéus, som jagar EM och Ungdoms-OS plats slutade trea på 100 fjäril. Tiden 1,02,72 var bara 5/100 över perset. Hennes stora chans kommer  imorgon på den dubbla distansen.

Sommaträning!

• 25 apr 2014

Nytt för i år är att vi satsar på extra sommarträning
för simmarna i Hajen 2, Medley-teknik+fortsättning.
Mer information  Klick Anmälan klicka på "boka aktivitet
så finner ni Sommarträning.

Vad händer i helgen!

Helgens begivenheter blir många.
GP i Jönköping, där flera NKK-simmare jagar
tider för landslagsuppdrag.
Vårsimiaden i Motala stor trupp från NKK.
Examensim för kursverksamheten lockar deltagarrekord.
Vi önskar alla lycka till.

Funktionärsutbildning.

• 15 apr 2014

Funktionärsutbildning samt uppadetring nya regler.
Vi hoppas alla som inte är utbildade, tar chansen.Klick

PM Vår Simiaden

• 10 apr 2014

PM till rubricerad tävling bifogas med fakturerna. Ni hittar det även här: Klick

Anmälan DM

• 9 apr 2014

Har nu skickats ut till alla simmare som kvalat. Sista tillfälle för att kvala in till DM är Ullbergstrofén. Anmälningslappen hittar ni även under fliken: Tävlingssimning - Tävlingar - PM tävling/läger.

Grattis 9 medaljer!!!!!!!!!!

• 8 apr 2014

Jag vill bara gratulera alla instruktörer med bra prestation och fantastiskt jobb Ni har gjort.

9 medaljer från ÖKM tog med sig Medley Teknik och Medley Fortsättnings verksamhet. Skulle vara 11 om inte två DSQ för tjuvstart, men men!!! SNYGGT!