Nyhetsbrev

God Jul & Gott Nytt År

 • 19 dec 2013

NKK:s kansli är julstängt  20 dec - 1 jan

Julklappstips!

 • 18 dec 2013

Passa på och ge bort en funktionärsutbildning i julklapp.
Lördag den 11/1 är det dax för årets första funktionärsutbildning.
För mer information och fler tillfällen, se www.nkk.se(Funktionärer)
Anmälan till kansli@nkk.se

Perstävlingen

 • 16 dec 2013

Nu har vi kört den sista tävlingen för i år och vi kan summera årets Perstävling.
Slutställningen hittar ni här: KLICK

Lucia och Sprint KM 15 dec

 • 16 dec 2013

Lucia och Supersprint KM 25 fritt. (bilder hittar ni här: Klick
Eftermiddagen började med Norrköpings vackraste? Luciatåg med deltagare från tävlings- och kursverksamheten. Årets ärofyllda uppgift att gestalta Fröken Lucia i båten gick till Tilde Malm. En uppgift som hon tillsammans med sina tärnor skötte exemplariskt.
Läktarna och utrymmet runt bassängen var riklig besatta med publik och alla var mycket nöjda med vad de såg. Fin sång fick vi av Hagaskolans musikklass 9 BM2. 

 

Sprin KM 25 fritt Resultat

 • 15 dec 2013

Här kommer resultaten Sprint KM den 15 dec:: Klick

REA I FF KIOSKEN REA

 • 10 dec 2013

Under söndagen den 15 dec under Sprint KM och Luciafirandet så kan ni införskaffa er en vit NKK tröja för halva priset i FF kiosken.
Ord. pris: 140 kr
REAPRIS: 70 kr
Välkomna

Silver och brons till Marcus på NJM

 • 9 dec 2013

NKK´s Marcus Forsgren har varit iväg med juniorlandslaget på Färöarna och simmat Nordiska juniormästerskapen. Han simmade lite långsammare på de längre distanserna, än vad han gjorde på SM. Visade dock mycket fina sprinttakter i lagkapperna. På 4x100 fritt blev det silver för Sverige. Marcus simmade sin sträcka på utmärkta 50,25. I 4x50 mixedlaget simmade han på 22,65, hela 5/10 snabbare än på SM. På de individuellt grenarna kom han fyra på både 100 rygg och 200 rygg. Nära bronset på 200 ryggsim där hans 2,05,31 endast var 29/100 från medaljen.

/ Håkan Hertzman

Rekord, rekord, rekord

 • 9 dec 2013

Nu är alla rekordlistor uppdaterade efter helgens SUM-SIM. Ni hittar dem under fliken Tävlingssimning/Tävlingar( klubbrekord.

Aktuell ställning i perstävlingen Hittar ni här: KLICK

Nu har ni bara kvar Sprint-KM innan den är avgjord. ELIT i topp inför den. DET har aldrig hänt att de vunnit Perstävlingen. Tänker ni låta det ske? D1, B-gruppen kom igen nu.

NKK´s guldkalvar på SUM-SIM

 • 9 dec 2013


NKK´s dynamiska duo Elin Podéus och Sara Wallberg

Det blev en fantastisk fin avslutning, på ett fantastikskt framgångsrikt år för NKK´s simmarna. Hela 7 medaljer, varav duon ovan stod för 5 guld och ett silver. I 14 års klassen tog Sara Wallberg 3 guld på 200 bröstsim, 200 och 400 medley. Bröstsimmet var väntat, däremot kunde man inte ta ut de andra gulden i förskott. 2,22,93 respektive 5,03, 98 på medleydistanserna visar att Sara är på väg mot toppklass i Sverige, på medley också. Där befinner sig redan Elin Podéus. Ett väntat guld på 200 fjärilsim, där hon krossade motståndet med det nya SUM-SIM rekordet 2,12,77. På 400 medley blev det guld också. Här var hon ännu mer överlägsen och vann med hela 8 sekunders marginal. 4,52,00 är nytt klubbrekord. På 100 fjäril blev det silver, endast 8/100 över SM-tiden. Båda tjejerna avslutar ett fantastiskt simmarår. Sara med flera SUM-SIM guld och även deltagande på Ungdoms-OS i somras. Elin med flera SUM-SIM guld, JSM-guld och ett SM silver, men även med finalsimningar på Europa Juniormästerkapet och deltagande på JVM.
  

Succén fortsatte!

 • 8 dec 2013

Vilka simningar våra simmare har presterat vid helgens Sum-sim finaler
i Stockholm. Medaljer och pers i massor.
Vi gratulerar er alla, vi njuter och är stolta över er.
Utförlig artikel kommer senare.

SUM-SIM Riksfinaler

 • 6 dec 2013

Officiellt meddelande från Tävlingsledningen på SUM-SIM Riksfinaler:

SUM-SIM riksfinaler under fredagen - är inställda pga. stormen Sven som gör att ett antal klubbar inte kan ta sig till Stockholm i tid. Det betyder att programmet istället kommer att gå enligt det tävlingsprogram som simmades på regionsfinalerna - med fredagens lagkapper instoppade i programmet. Beslutet togs av tävlingsledaren Titti Höjden tillsammans med Simförbundet.

Detta innebär ingen skillnad för avresan när det gäller NKK´s SUM-SIM trupp. Avresa fredag kl. 13.00. Vi kommer att ta det lugnt och försiktigt på resan upp till Stockholm. Vi kommer att åka till hotellet först och sedan till Eriksdalsbadet för att simma in.

Håkan Hertzman/ Chefstränare

Sum-sim finaler!

 • 5 dec 2013

Nu är det dax för höstens sista höjdpunkt. Sum-sim finaler i Stockholm.
NKK skickar en trupp på 11 simmare och 3 tränare. Målen är högt satta
och vi vill önska alla lycka till!
Vi håller tummarna och är man inte på plats, kan man följa tävlingarna på Livetiming.

Marcus Landslagsdebuterar

 • 4 dec 2013

NKK´s duktiga simmare, Marcus Forsgren, gör i helgen sin debut i landslagssammanhang. Det sker på Färöarna, där de Nordiska juniormästerskapen avgörs fredag till söndag. Marcus har inte tävlat i ungdomslandslaget tidigare, så debuten i juniorlandslaget blir hans första framträdande i landslagsdräkten.

Det var efter hans stora framgångar på SM för två veckor sedan, med bl.a. 2 finalsimningar på medley, som ledde till detta. Han har nu 3 individuella grenar på sitt program, 100 och 200 ryggsim, samt 400 medley. Detta kommer kompletteras med flera lagkappsstarter. Det stora närliggande målet för Marcus är att simma Junior-EM sommaren 2014. Kvalet till denna tävling kommer att ske i mars-april. För er som är intresserade så kommer ni kunna följa tävlingen på livetiming.se 

Lucia och Sprint KM 15 dec

 • 2 dec 2013

Föräldra föreningen önskar hjälp med brödbak och vinster till lotterier till Lucia och Sprint KM söndagen. Det lämnas med fördel in på kansliet eller i cafeterian.
Tack på förhand

 

NUSS äldre i Örebro

 • 2 dec 2013

Anmälningslapp för rubricerad tävling har nu skickats ut till berörda simmare. Ni hittar den även här: KLICK

Duvedoppet i Katrineholm

 • 2 dec 2013

OBS ! Duvedoppet kommer att gå söndagen den 5 januari, inte den 6/1 som det stod på den första anmälnniigslappen. Sista datum för anmälan är den 16 december.

Examensim 1 dec

 • 1 dec 2013

Härligt jobbat alla simmare!!
Deltagarrekord!!  Komplett resultatlista: Klick