Sök sommarjobb - badvärd på Himmelstalundsbadet

  • 15 feb 2023
  • Sommar

Världens bästa sommarjobb
Vi söker dig som har fyllt 18 år, är ansvarsfull och har mycket goda simkunskaper. Du som söker denna tjänst kommer att jobba i skift, bland förmiddag och ibland eftermiddag samt till viss del helgarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder dessutom 2 badvärdstjänster där man fungerar som Teamleader för gruppen vilket innebär ett större totalansvar såsom schemaläggning, platsansvar etc och ni är dom som har kontakten med ansvarig i NKK-organisationen. Om du är intresserad av den rollen så ta med det i din ansökan genom att märka ansökan ”Teamleader” och beskriv varför just du passar till denna roll.

VI SÖKER DIG SOM:

  • Är simkunnig och har en god fysik.
  • Kan dyka ner under vattnet djupare an tre meter.
  • Tycker om att jobba med människor och i team.
  • Vill och kan ta ansvar.
  • Har god språkkunskap i svenska och gärna andra språk
  • Har en förmåga att hålla fokus på arbetsplatsen och är stresstålig
  • Tjänsten innebär ständig kontakt med badgäster och kollegor därför är det viktigt att du har god kommunikations-och samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad

KRAV:
18 år
HLR-utbildning (NKK anordnar det för dig)
Livräddningsmärket Guldbojen (NKK genomför denna övning innan vi har någon intervju med anledning av att du måste klara detta för att få jobbet)
Guldbojen:
-Simma 100 m valfritt simsätt följt av 50 1 simning med livboj följt av 50 m bogsering jämnstor kamrat i livboj. Maxtid 8 minuter.
-Start I vattnet for 25 meter simning med livboj alt. av upptagning av livräddnings-docka eller jämnstor person från 4 meters djup f6lt av 25 meters bogsering av kamrat i livboj. Maxtid 1 minut 50 sekunder.

-Vid bassäng grundare an angivet djup ska upptagningen föregås av 5 meter längddykning.
-Upptagning av person på bassängkant, brygga eller strand. Redogöra för mun till mun-andning, larmrutiner samt visa stabilt sidoläge.


Arbetet är förlagt på Himmelstadlundsbadet i Norrköping.
Det är ett omtyckt friluftsbad som ligger i Norrköping och är öppet under sommarsäsongen varje dag 07.00-19.00. Arbetstider fm pass 05.45- 12.45, em pass 12.30-19.30. Arbetsperioden är från perioden vecka 21 (lördagen 28/5) till och med vecka 35 (söndagen 4/9). detta är i samråd med arbetsgivaren. Önskar man arbeta delar av perioden så skriver du det i ansökan.
Under påsklovet kommer vi ha en obligatorisk utbildning i HLR samt information om arbetet.

Välkommen med din ansökan senast 15 mars
Skicka CV och personligt brev till: katarina.nyman@nkk.se

Mvh NKK, Norrköpings Kappsimningsklubb