Info

 

Välkomna till VT24!

 

Vi börjar i v2 from måndag 8/1 med våra simskolor i NKK Academy&Sport - Vi ser framemot en vår med härliga simningar i NKK:s simskolor!

 

Se exakt startdag och datum för just din kurs genom att gå in på mina sidor på NKK!

 

Första lektionen samlas vi nere utanför undervisningsbassängen för en kort presentation. Under första lektionen kan man sitta med som vårdnadshavare men därefter hänvisas samtliga till läktaren om vi inte specifikt ber er att närvara.

Till samtliga lektioner används badkläder, vi rekommenderar även simglasögon, samt att långt hår sätts upp i tofs alternativt NKK badmössa. Badmössa och simglasögon går att köpa hos NKK – fråga instruktörerna.  Innan lektionen är det viktigt att man duschar, samt går på toaletten. Medtag hänglås till skåpen! Vi påminner även om Medleys policy gällande de nya säkerhetsreglerna där du som vårdnadshavare måste läsa igenom och signera innan du kommer in på Centralbadet – detta kan du göra innan du kommer till badet genom att gå in på Medleys hemsida.

 

Passerkorten ska fungera för er som simmade i NKK:s simskola förra terminen som vanligt – ni som har första lektionen får gå igenom kassan för att sedan få ett passerkort av instruktören, ett kort per simmare gäller. Glömmer man sitt kort måste man betala för inträde det går bra att scanna kortet med sin mobil och visa det med mobilen. Borttappat kort debiteras med 100 kr. Det är strängt förbjudet att bada före/efter lektionen. Om man vill bada efter lektionen måste biljett köpas i kassan enligt Medleys bestämmelser. Kortet gäller endast för lektionstiden samt 30 min innan.

 

Viktiga datum för VT24

V2                                       VT24 startar må 8/1

V8                                       Sportlov ingen verksamhet måndag 19/2 tom söndag 25/2

                                            Sommarkurserna öppna för bokning

V9                                       Uppstart efter sportlovet måndag 26/2

V11                                     Klädsim måndag 11/3 tom söndag 17/3

V13-14                                Påsklov ingen verksamhet måndag 25/3 tom söndag 7/4

V15                                     Uppstart efter påsklov måndag 8/4

                                            Höstens kurser öppna för bokning

V18                                     Avslutningsvecka – diplom delas ut och glass bjuder NKK på!

V19                                     A&S Springrace och Sponsorsim söndag 12/5

 

Samtlig information om vilka märken ert barn tagit samt grupprekommendation finner ni på er medlemsprofil. Har ni glömt lösenordet kan ni fylla i detta på vår hemsida. Det finns även en app som heter “KanslietOnline Medlemsapp” som vi rekommenderar samtliga att ladda ner!  

 

Vid frågor maila kansli@nkk.se eller prata med er instruktör.

 

Vi ser fram emot en härlig vår fylld med simning! 

 

Med vänlig hälsning

 

Team NKK Academy&Sport